Hytera Menegaskan diri sebagai Pembekal Penyelesaian Komunikasi Tanpa Wayar Profesional dan Swasta pada CCW 2019

2020-03-27

Kuala Lumpur, 19 Jun: Setelah dihubungkan dengan pelanggan menegak selama lebih dari 20 tahun di seluruh dunia, Hytera Communications Corporation Limited menyedari bahawa hanya penyelesaian turnkey dapat memuaskan mereka daripada apa-apa peranti.

Syarikat itu kini menegaskan dirinya sebagai pembekal global penyelesaian komunikasi tanpa wayar profesional dan peribadi untuk memenuhi permintaan pelanggan global dengan memperkayakan portfolio produknya dengan menggunakan teknologi sempit dalam pelbagai standard, jalur lebar dan teknologi baru seperti data besar, AI dan Internet of Things (IoT), dan memperluaskan perkongsian global dengan pemegang kepentingan perniagaan untuk menyatukan ekosistem yang menjanjikan.

Hytera, sebagai sebuah syarikat global dengan lebih daripada 90 syarikat subsidiari dan cawangan di seluruh dunia, kini dapat menyediakan perkhidmatan suara, video dan data untuk misi kritikal dan pengguna perniagaan dan memudahkan mereka untuk mencapai kesambungan yang lebih cepat, lebih selamat dan lebih baik dalam operasi dan tindak balas kecemasan harian mereka.

Memaparkan inovasi terbaru dalam perkhidmatan sempit, konvergensi dan jalur lebar dalam tiga hari Critical Communications World 2019 (CCW 2019) di Malaysia International Trade and Exhibition Centre (MiTEC), Timbalan Pengurus Besar Jualan Luar Negara Hytera Jabatan Perdagangan Luar Negeri berkata:

“Kami komited, seperti biasa, untuk memberikan misi cemerlang dan komunikasi kritikal perniagaan untuk pelanggan untuk menyelesaikan masalah praktikal mereka.

Inilah yang kami percaya dan lakukan di pasaran global, dan juga pasaran Malaysia.”

Dengan menggunakan kepakaran Private Mobile Radio (PMR) kami, beliau menambah, penyelesaian PMR pintar dan pengalaman langsung yang kaya, terutama yang ada di pasaran Eropah, mereka berharap dapat mencipta nilai yang lebih besar dengan rakan kongsi tempatan.

Penyelesaian penumpuan inovatif Hytera ini mengukuhkan konvergensi DMR, PDT, Tetra dan LTE, dan penumpuan rangkaian awam dan swasta, dari segi terminal, infrastruktur sistem dan sistem perintah dan penghantaran. Ini membolehkan pelanggan mencapai inovasi dan transformasi perniagaan yang berjaya dengan beberapa siri aplikasi pintar yang ada.

Pada majlis itu, penyelesaian terbaru Hytera berdasarkan standard jalur lebar, termasuk MCS (Mission Critical Service), P-LTE dan V-LTE, telah dipamerkan dan menarik perhatian yang meluas.

MCS (Mission Critical Service) bekerjasama dengan rangkaian akses radio dari pengendali. Perkhidmatan ini berkongsi RAN dengan pengendali awam supaya pelanggan tidak perlu menggunakan infrastruktur atau stesen pangkalan yang memerlukan banyak masa untuk menyelesaikan penghantaran. Pada masa yang sama, MCS dapat menyediakan pelanggan pengalaman perkhidmatan yang pantas berdasarkan LTE awam. Penyelesaian kos efektif ini adalah pilihan yang baik untuk pelanggan dengan anggaran yang terhad

P-LTE adalah penyelesaian LTE standard Hytera berdasarkan pelepasan standard 3GPP antarabangsa 14. Bagi produk sistem P-LTE, Hytera menyediakan stesen pangkalan LTE eNodeB (BBU, RRU), EPC dan MCS. Di samping itu, produk bersepadu unik Hytera iBS (Stesen Pangkalan Bersepadu), termasuk stesen pangkalan dan rangkaian inti dalam satu peranti, adalah salah satu pilihan terbaik untuk situasi kecemasan.

V-LTE adalah penyelesaian transmisi video selular yang dibangunkan sendiri yang memberi tumpuan kepada penghantaran uplink dengan menyesuaikan struktur bingkai tanpa wayar. Penyelesaian ini akan menjadi pilihan yang sempurna untuk pengawasan video selular, pengiring VIP, dan rondaan harian.

Hytera juga menunjukkan penyelesaian lengkap PoC mereka (Push-to-Talk over cellular) yang mensasarkan pengendali dan pengguna komersial, dari terminal PoC ke platform PoC. Pelanggan boleh menikmati komunikasi PTT segera dengan jangkauan yang besar melalui rangkaian 3G/4G/WIFI, yang sentiasa berhubung dengan tenaga kerja mereka bila-bila masa dan di mana sahaja.

Di samping itu, aplikasi Misi Kritikal kertas putih menerusi Rangkaian Pengendali Jalur Lebar yang canggih PXT680 dan radio multimod radio juga dilancarkan pada majlis tersebut.

Kami percaya lebih banyak aplikasi lebih cenderung berjalan pada rangkaian jalur lebar tetapi tumpuan mereka terhadap pemindahan suara misi kritikal tidak akan berubah, kata John Hu, Naib Presiden Hytera, yang menegaskan inilah sebabnya mereka menegaskan inovasi konvergensi.

Beliau menegaskan bahawa inovasi konvergensi Hytera direka untuk pelanggan menegak.

Tahun ini, Hytera melancarkan penyelesaian penghantaran AR, CCTV dan kereta polis pintar, melengkapkan sistem arahan dan kawalan bersepadu (ICC) dan sistem komunikasi radio dua hala untuk keselamatan awam. Di pasaran sasaran terbesar, penyelesaian Convergent Hytera telah diservis dengan baik oleh polis Perancis, Pusat Penyelamat Nyborg & Pusat Penyelamat di Denmark, pihak berkuasa keselamatan Macedonia, KTT ASEAN ke-50 di Filipina, dan agen keselamatan Malaysia, dsb....

Hytera sentiasa memberi penekanan terhadap penyelidikan bebas dan pembangunan penyelesaian konkrit sempit dan jalur lebar, sementara juga menggabungkan kekuatan teknikal khusus industri anak-anak syarikatnya.

Penyelesaian convergen Hytera juga telah melayani banyak industri misi penting, seperti keselamatan awam, transit kereta api, dok dan pelabuhan, lapangan terbang, tenaga, pertambangan, hutan dan kilang dengan perkhidmatan suara dan video, penghantaran data lalu lintas yang tinggi, dan penghantaran multimedia, dan pengguna komersial perniagaan kritikal di seluruh dunia.

Keupayaan syarikat untuk meningkatkan keupayaan pelanggan dalam komunikasi dan penghantaran harian serta meningkatkan kecekapan operasi terbukti melalui pelbagai anugerah dan pengiktirafan yang diterima. Sebagai contoh, pada tahun 2018, penyelesaian Hytera memperoleh Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC), Piala Dunia Rusia 2018, Chengdu Marathon dan berkhidmat dengan rangkaian keselamatan Brazil, dan biro polis Nanshan pintar, dan sebagainya. Hytera dinamakan pemenang “Best New LTE or Hybrid Device” untuk produk merekaHytera Konvergen LTE & TETRA Devices for More Applications - PTC760” di International Critical Communications Awards 2019 (ICCA 2019) yang diadakan baru-baru ini di MiTEC.


Penafian: Artikel ini direproduksi dari media lain. Tujuan pencetakan ulang adalah untuk menyampaikan lebih banyak informasi. Ini tidak berarti bahwa situs web ini setuju dengan pandangannya dan bertanggung jawab atas keasliannya, dan tidak memikul tanggung jawab hukum apa pun. Semua sumber daya di situs ini dikumpulkan di Internet. Tujuan berbagi hanya untuk pembelajaran dan referensi semua orang. Jika ada pelanggaran hak cipta atau kekayaan intelektual, silakan tinggalkan pesan kepada kami.